İşte Benim Stilim 'de Tümay Tali elenme potasına giren isim oldu. Tümay Tali 'yi son bölümde yarışmacılar fena ifşa ettiler. Peki Tümay Tali kimdir? 
İşte Benim Stilim yarışmacılarından Tümay Tali , Almanya'dan geldi. Gurbetçi olan Tümay Tali İşte Benim Stilim yarışmasının 1 Mayıs tarihindeki son bölümünde patladı. 

İzleyicinin merakını çeken Tümay Tali gurbetçi bir ailenin kızı. Türkçesi aksanlı olan Tümay Tali Instagram hesabında çok farklı pozlar vermiş. 

İşte Benim Stilim yarışması üçüncü dönem yarışmacılarıyla merak uyandırdı. Yeni yarışmacılar içinde Tümay Tali gevezeliği ve eleştirileri ile öne çıktı. 

tümay tali fotoğrafları

Almanya'dan gelen Tümay Tali yarışmada şu ana kadar tarzıyla beğeni kazanmış değil. Diğer yarışmacılarla olan atışmaları ile haber olan Tümay Tali sanatçı bir ailenin kızı olduğunu söylüyor. 

Tümay Tali 'nin instagram hesabındaki fotoğraflarının hepsi bambaşka bir portre ortaya koyuyor. Bazı fotoğraflarında kahverengi gözlü olarak görülürken bazılarında renkli gözlü...

Tümay Tali 'nin tarzı ve stiliyle ilgili de instagram resimleri kafa karıştırıyor. Gurbetçi yarışmacının stili bir çok resimde 80'leri andırıyor. 

Tümay Tali yarışmaya Frankfurt'tan katıldı. Hedefi sorulduğunda ise İşte Benim Stilim'e büyük ödül için değil yarışmayı sevdiği için katıldığını söyledi.