TV8’in sevilen yarışması İşte Benim Stilim de heyecan giderek artmaya devam ediyor. İşte Benim Stilim 3. Sezon yarışmacılarından Tümay Tali kimdir? Tümay Tali ile ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde…    

Ekranların fenomen haline dönüşen yarışması İşte Benim Stilim nefes kesen yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. İşte Benim Stilim 3. Sezon yarışmacıları da vatandaş tarafından ilgi ile takip ediliyor. Biz de sizler için yarışmacılardan Tümay Tali’yi yakından inceledik. Türk asıllı olmasına rağmen Almanya doğumlu olan yarışması Frankfurt’tan geliyor.  

TÜMAY TALİ FOTOĞRAFLARI

Mimar olan Tümay en büyük hayalini ise ekran önünde bulunmak olduğunu açıklıyoruz. Annesi söz yazarı babası ise müzisyen olan yarışmacı şarkı söylemenin hayatının merkezinde bulunduğunu ifade ediyor. Türkçe’yi yeterli düzeyde konuşamayan yarışmacı tarzı konusunda ise oldukça iddialı bulunuyor. Zira, Avrupa standartlarında olduğunu belirterek rakip tanımadığını söylüyor. Büyük ödülü kazanması halinde ise albüm çıkarmak için kullanacağını belirtiyor. Yarışmacı arkadaşlarına sert eleştiriler de bulunmaktan kaçınmıyor. Jüri üyeleri  ise Tümay’ı dikkat çekmeye çalışmakla suçluyor.    

Ayrıca hayalinin şarkı söylemek olduğunu da sözlerine ekleyerek ailesinin sanatçı kökenli olmasına rağmen buna karşı çıktığını ifade etti. Yarışma ünlü olmak için katıldığını dürüst bir şekilde ifade eden göçmen güzeli önemli olanın para olmadığını da söylüyor. Son olarak giyim tarzının Avrupa standartların da olduğunu belirterek iddiasını ortaya koyuyor.