Best Model of Turkey Birincisi Simge Tertemiz İşte Benim Stilim'de Fırtına Gibi Esiyor

Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder'in yarışmacı olarak katıldığı İşte Benim Stilim 2016 başladı.

İşte Benim Stilim 2016 yarışmacılarından Simge Tertemiz kimdir?

Simge Tertemiz kimdir nereli kaç yaşında? İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler Simge Tertemiz biyografisi ve resimleri, Simge Tertemiz Kimdir? Ekranların fırtınalar estiren yarışma proğram’ı İşte Benim Stilim 2016 yarışmacıları haberimizin detayında meraklıları için oluşturuldu. 16 Yarışmacısı ile 1 Ocak Cuma gününden itibaren Tv8 ekran’ında izleyicisi ile buluşacak sevilen yarışma İşte Benim Stilim 2016’nın merak edilen ünlüleri kimler? İşte Benim Stilim 2016 Simge Tertemiz kimdir? Simge Tertemiz kaç yaşında? Simge Tertemiz boyu kaç? Simge Tertemiz kaç kilo? Simge Tertemiz kimdir nereli kaç yaşında? İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler Yarışmacısı Simge Tertemiz biyografisi, Simge Tertemiz nasıl ün kazandı? Simge Tertemiz biyografisi.

Simge Tertemiz (d. 9 Eylül 1988, İskenderun), Türk sunucu, manken ve oyuncu.

 Hayatı ve Kariyeri

Yahya Kemal Beyatlı İÖO, Nuri Cıngıllıoglu Lisesi, Anadolu Üniversitesi (Eskişehir) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünde öğrenim görmektedir. 2002 "Best Model of Turkey" gelecek vadeden misyon ödülü, 2004 "Best Model of Turkey" birinciliği, 2004 "Best Model of The World" dördüncülüğü, 2004 "Miss Tourism" beşinciliğine sahiptir.

 Simge Tertemiz, Çılgın Dersane adlı ilk sinema filminde Gamze karakterini canlandırdı. Çılgın Dersane Kampta filminde de rol almıştır. ATV'de Özel Hat magazin programını sunmuştur. 2009 Offshone Sürat Tekneleri Yarışmasının tanıtımını yapmıştır. Boxer okurları tarafından 2011 yılının en seksi kadını seçilmiştir.


İŞTE BENİM STİLİM 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

Simge Tertemiz

 Özel hayatı

2011 yılında 4,5 aylık hamile olduğu için 5 yıldır birlikteliği olan Murat Kadıoğlu ile yıldırım nikahıyla evlendi ve bu evlilikten Nail Kayra isminde çocuğu olmuştur. Bu sırada Murat Kadıoğlu'nun daha önceki eşinden bir çocuğu daha olmuş ve bunun sonucunda Simge ile Murat arasında başlayan şiddetli geçimsizlik mahkeme koridorlarına taşınmıştır. Simge Tertemiz ile Murat Kadıoğlu'nun evliliği 2014'te sona ermiştir.