Sizce bir insanın fenomen olabilmesi için ne gerekir? Sempatik olması mı? Doğal olması mı? Yoksa doğuştan gelen bir yeteneğe mi sahip olmak gerekir? Bence bunların hepsi gerekir. İşte şuan hayatını yazdığım kişide bunlardan fazlasıyla bulmak mümkün. Scorpuygulamasın da mutlaka takip etmeniz gereken Scorperların başında geliyor. Lafı fazla uzatmadan size Yusuf Aktaş’ı sosyal medyadaki ismiyle Reynmen den bahsedeceğim.

Gerçek adı Yusuf Aktaş olan fenomenimiz 6 Aralık 1995 İstanbul/Bağcılar doğumludur. Fakat hayatını İstanbul başakşehir semtinde sürdürmektedir. Şuan radyo ve televizyon programcılığı okumaktadır. Sosyal medyadaki hayatına Scorp adlı uygulama ile başlamıştır.

Daha çok güzel sesiyle yaptığı kısa ama eğlenceli videoları ile dikkat çeken Yusuf Aktaş ses taklit videoları ve daha pek çok eğlenceli videosu ile büyük bir beğeni kitlesi toplamayı başarmıştır. Paylaştığı videolardaki doğallığı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yusuf Aktaş diğer sosyal medya uygulamalarında da üst sıralarda yerini almıştır. Örneğin şuan youtube da ki toplam abone sayısı 1.283.98 kişidir. Youtube da toplam 38 videosu bulunmaktadır. Örnek verecek olursak bundan yaklaşık 2 ay önce Berkcan Güven ile ortak bir çalışma ile hazırladıkları #biziz adlı şarkı tam olarak 40.000.000 kişi tarafından izlenmiştir ve bir süre trendler listesinde kalmayı başarmıştır. Her geçen gün başarısına başarı katıp hızla ilerlemektedir. Umarız bu yazımızda Reynmen Hayatını ve bu renkli kişiliği tanımanızda yardımcı olmuşuzdur.