TÜRKOĞLU'NDA KADINLAR SİNEMA İLE BULUŞUYOR

Türkoğlu Belediyesi çok önemli bir projeye daha imza atarak özellikle hayatında hiç sinemaya gitmemiş Türkoğlu'nun 44 mahallesindeki tüm kadınları, ‘Geleceğimizin öncüsü Kadınlarımız Sinema ile Buluşuyor' proje kapsamında bir Kore Gazisinin hikayesini anlatan “Ayla” adlı filmini izlemeye götürüyor.

Teknik, Sosyal ve Kültürel belediyecilik hizmetleri anlamında yaptığı çalışmaları ve çok sayıda önemli projeleri hayata geçirerek adından çokça söz ettiren Türkoğlu Belediyesinin bu dev projesi kadınlar tarafından da büyük ilgi görüyor.

BAŞKAN OKUMUŞ; ''KADINLARIMIZA POZİTİF AYRIMCILIK YAPIYORUZ''

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş konuşmasında; “Türkoğlu Belediyemizin bu dev projesi Türkoğlulu hanımefendileri sinema ile buluşuyor. Türkoğlulu hanımefendiler Kahramanmaraş'taki sinemalarımızda sinemayı izlediler ve yanımıza teşekkür için geldiler. Biz öncelikli olarak kendilerine teşekkür ediyoruz.

Bundan sonra artık, hem sinema kültürümüzün oluşması, hem de sinemada toplumsal duyarlılığı fazla olan konuları içeren filmlere Türkoğlu'ndaki vatandaşlarımızı özellikle de pozitif ayrımcılık yaptığımız hanım efendileri götüreceğiz.

Bugün itibari ile yaklaşık 60-70 civarında bayanımız Kahramanmaraş'a gitti. 15 gün süre ile devam edecek toplamda bin civarında hanımefendiyi Kahramanmaraş’ta sinema günlerinde götürüp getireceğiz.

Kendilerine de bizim bu etkinliğimize projemize katıldıkları için teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda emeği geçen Belediyedeki ekibime de buradan teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Bayanlara yönelik bu önemli proje, ilçenin 44 mahallesinde 15 gün gün boyunca programlı şekilde devam edecek olup toplamda bin kadın sinema ile buluşacak.