İşte Benim Stilim kim elendi dün akşam belli oldu. İşte Benim Stilimde dün akşam neler yaşandı, yarışmaya kim veda etti? Tümay Tali kimdir öğren... TV8 yarışması İşte Benim Stilim 8 Mayıs eleme gecesinde kim elendi sorusunun yanıtı Tümay Tali oldu.İşte Benim Stilim'de kim elendi dün akşam belli oldu. Işın Karaca'nın konuk jüri olduğu İşte Benim Stilim eleme gecesinde kıyasıya bir rekabet yaşandı. Geceye damga vuran eleme anı ve detaylar haberimizde..İşte Benim Stilim'de kim elendi, İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi, İşte Benim Stilim'de bu hafta yarışmaya veda eden isim kim oldu, 8 Mayıs Cuma İşte Benim Stilim eleme gecesi detayları ve yarışmada yaşananlar Haber46'da
TV8 İŞTE BENİM STİLİM CANLI YAYIN 

Ekranların en sevilen Moda programı İşte Benim Stilim'de bu haftanın teması 'Unutulmaz Sanatçılar' . Gecenin sürpriz jüri konuğu ise sesiyle milyonların beğenisini kazanan Işın Karaca..Işın Karaca'nın konuk jüri olarak eşlik ettiği, haftanın konseptine uygun giyinmeye çalışan yarışmacılar ve Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter'le İşte Benim Stilim!Işın Karaca'nın şarkılarıyla katıldığı İşte Benim Stilim 8 Mayıs Eleme Gecesi'nde yarışmacılar yerli ve yabancı ikonları canlandırdılar.Haftalardır tartışmaların hedefindeki isim olan Tümay Tali bu gece Emel Sayın'ı canlandırdı. Durumu kritik olan ve bugün yarışmada elenmek istediğini söyleyen Tümay yarışmacılardan eleştiri almaya devam etti.

TÜMAY TALİ EN GÜZEL VE ÖZEL FOTOĞRAFLARI


İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

Jüri karar anında Tümay'ı eleştirmeye devam etti ve konuk jüri Işın Karaca dahil hepsi Tümay'ın adını verdi. Yarışmadan elenen Tümay yarışmacılardan hiç birine veda etmedi. Stüdyodan ayrıldığı sırada sadece Öykü Serter ve Uğurkan Erez ile vedalaşan Tümay Tali "Yarışmada sadece ikinizi sevdim" diyerek diğer jüri üyelerini ve yarışmacıları şok etti.

IŞIN KARACA NASIL KİLO VERDİ?

İşte Benim Stilim'in 8 Mayıs akşamı yayınlanan bölümünde, konuk jüri üyesi Işın Karaca nasıl 40 kilo verdiğini anlattı.

Ekranların favori moda yarışması İşte Benim Stilim yarışmasında eleme heyecanı yaşandı.Eleme gecesinde Çiğdem Çelik ve Maria Surina eleme listesinde yer aldı.Jürinin tercihi Maria Surina oldu.Maria arkadaşlarıyla vedalaşırken duygusal anlar yaşandı.

TÜMAY TALİ KİMDİR 

Tümay Tali kimdir; merak edenlere boyu, kilosu, evli mi, bekar mı hayatı biyografisi haberimiz içerisinde yer almaktadır. İşte Benim Stilim 3.sezon yarışmacıları hakkında merak ettikleriniz haberimizde.. Geçtiğimiz haftalarda jüri ile tartışması ile gündeme gelen Tümay Tali; elenmekten son anda kurtuldu. Kemal Doğulu'nun “özürünü kabul ediyorum” demesi ile yeniden gülümseyen başarılı yarışmacı günler sonra ilk kez gülümsemişti. İşte Benim Stilim'de 3.sezon yarışmacılarından olan Tümay Tali; Kemal Doğulu ile bir tartışma yaşamıştı. Doğulu “ağzınla kuş tutsan artık benim için tarz olmayacaksın” bile demişti. Yarışmaya Frankfurt'tan katılan Tümay; diğer yarışmacılar ile olan tutumları ile ön plana çıkan bir yarışmacı oldu. Sanatçı bir ailenin evladı olan Tümay; sosyal medyada çok sayıda takipçiye sahip. Yarışmacının kişisel bilgileri net olarak paylaşılmasa da güzelliği ile ön plana çıkan başarılı bir yarışmacı olması ile tanınıyor.