Fox Tv'nin her yeni bölümü soluksuz takip edilen dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz 15 Aralık Perşembe fragmanı yayınlandı. Umuda Kelepçe Vurulmaz 7. bölüm fragmanında ilginç gelişmeler yaşanacak. Umuda Kelepçe Vurulmaz son bölümde görüntüleri polise vermeye giden Güler hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Umuda Kelepçe Vurulmaz yeni bölüm izle...

Ekranların başladığı günden itibaren izleyenlere hayret verici dakikalar yaşatan dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla şoke edecek. Sevilen dizinin yayınlanan 7. bölüm fragmanı izleyenlere yeni bölümün oldukça heyecanlı geçeceğinin sinyallerini verdi. Dizinin yeni bölümünde Ceren’in ailesine yakalanan Fırat ve Ceren için zor zamanlar başlar. Ceren’i okuldan almaya kararlıdır aile ama Onur buna engel olmak ister. İşte, Umuda Kelepçe Vurulmaz 7. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Umuda Kelepçe Vurulmaz 15 Aralık Perşembe Fragmanı İzle

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Güler görüntüleri polise vermeye gider fakat hiç ummadığı bir şey olur. Gücü eline geçiren Perihan ise bunu sonuna kadar kullanacaktır. Bilmediği ise Asım’ın aslında başına bela olacak en büyük tehlike olduğudur. Ceren’in ailesine yakalanan Fırat ve Ceren için zor zamanlar başlar. Ceren’i okuldan almaya kararlıdır aile ama Onur buna engel olmak ister. Ceren’i tekrar okula getirebilir Onur ama Fırat’ın da Ceren’den uzak durması şarttır. Bunun için bir teklifle gelir Fırat’a... Ceren’i korumak için düşmanının sözüne gelmek üzeredir Fırat fakat son anda vazgeçer. Ancak iş işten geçmiştir... İnci için de çok duygusal anlar yaşanır. Öğrencileri üzerinden kendi geçmişindeki yaraları da sarmaya çalışırken şimdi de onlar için canını bile ortaya atacak duruma gelmiştir. Umuda Kelepçe Vurulmaz yeni son bölüm  Perşembe akşamı 20.00'de FOX'ta!

Umuda Kelepçe Vurulmaz 7. bölüm fragmanı izle

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Çıkan isyan sırasında Onur bir defa daha Fırat’ın hayatını riske atmayı başarır. Her şeye rağmen Fırat hem kendisini hem de kendisini bir saniye bile düşünmeden satan Onur’u kurtarıp kurtarmama arasında bir seçim yapmak zorundadır. İnci, mahkûm kızlar için iyi bir şeyler yapmaya çalıştıkça aslında geçmişinden gelen kendi yaraları da kanamaya başlıyordur. İnci’nin geçmiş izleri yavaş yavaş kendisini göstermeye başlar... Onur’un Fırat’a yaşattıkları Güler için bardağı taşıran son damladır. Ama Perihan bu sefer Güler’e boyun eğmeyecek, oğlunun daha fazla ceza almasına izin vermeyecektir. Şimdi hamle yapma sırası Perihan’dadır. Diğer tarafta Ceren ile Fırat ilişkisi de ileri gitmiştir. Her şey tam yolunda gidiyor derken bu sefer de İdil her şeyi berbat eder. Fırat ve Ceren belki de bir daha hiç görüşemeyeceklerdir. Umuda Kelepçe Vurulmaz Perşembe akşamı 20.00'de FOX'ta!