Umuda Kelepçe Vurulmaz son bölüm fragmanı yayınlandı. Umuda Kelepçe Vurulmaz 29 Aralık Perşembe fragmanı şok eden görüntülerle ekrana geldi. Umuda Kelepçe Vurulmaz 9. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Fox Tv'nin sevilen dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Umuda Kelepçe Vurulmaz 9. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 29 Aralık 2016 Perşembe akşamı FOX'ta...

Başka şehirler, başka hayatlar ve farklı suçlar işlemiş lise çağındaki yedi mahkum gencin hayatları, kendilerine sunulan okuma hakkıyla bir anda tamamen değişir. Milletvekili bir baba ve çok zengin bir annenin oğlu olan Onur için başlatılan bir proje sayesinde Fırat, Azad, Kömür, Nazlı, Peri ve Narin de okuma hakkı kazanırlar.  Onlar hem mahkum hem de öğrencidir artık.

Umuda Kelepçe Vurulmaz 29 Aralık Perşembe son bölüm fragmanı izle

Ve İnci öğretmen… Hapishanede doğmuş, annesinden küçük yaşta ayrılmış, yetimhanelerde büyümüştür. Bütün hayatını suçlu çocukların topluma kazandırılmasına adamış ancak bürokrasinin soğuk esintisi yüzüne çarpmış ve hayata küsmüş idealist bir genç kadın. Bu proje onunda yeniden hayatla barışmasına sebep olacaktır.

Umuda Kelepçe Vurulmaz 9. yeni son bölüm fragmanı izle

Her an ortaya çıkmaya hazır sırlar, diğer mahkum gençlerin kolejli gençlerle süren aralıksız sınıf çatışması paralelinde ellerinde olan tek şey ise sadece umutlarıdır.