Ünlü isimler bu iftarda buluştu! Ramazan ayının ilk iftarında ünlü isimler bir araya geldi. Yapımcı Polat Yağcı'nın düzenlediği iftar yemeğinde buluşan Emel Müftüoğlu,Tan Taşçı, Serkan Kaya, Linet, Orhan Gencebay ve Zara hem hasret giderdi hemde yeni projeleri hakkında konuştu.

Türkiye'nin sevilen sesleri Yapımcı Polat Yağcı'nın düzenlediği Ramazan ayının ilk iftar yemeğinde buluştu. Yemeklerin yenilmesinin ardından Emel Müftüoğlu,Tan Taşçı, Serkan Kaya, Linet, Orhan Gencebay ve Zara koyu bir sohbete koyuldu. 

Mekandan kucağında oğlu Çağan ile çıkan Serkan Kaya, 'Herkese hayırlı ramazanlar dilerim. Yapımcımız Polat Bey'in öncülüğünde güzel bir akşam oldu' dedi. Kaya'nın röportajı bitmeden kapıda beliren Zara ve Orhan Gencebay da sohbete katıldı. Gencebay,’Serkan'ın albümüne yeni bir şarkı yaptık umarım Zara ile de bir düet yapacaklar'' dedi. 

Serkan Kaya ile düet yapmaya hazırlanan şarkıcı Zara, ‘’Ramazan ayı çok sevdiğimiz anları dostlarla birlikte o manevi havayı soluduğumuz zengin fakir ayırt etmeden hep beraber yemek yemeğe başladığımız mübarek bir aydır. Çok şükür bu sene de Orhan Ağabey ve sevdiğimiz dostlarımızla beraber ilk iftarımızı yaptık' dedi. 

Verdiği kilolarla dikkat çeken şarkıcı Linet, ‘’Ramazan ayının herkese hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi. Son günlerde hakkında çıkan ‘bacaklarını sigortalattı’ haberlerine de açıklık getiren Linet, 'Bacaklarımı sigortalatmadım. Allah var o beni korur’’ diye konuştu.