Bülent Ersoy, Demet Akalın, Hadise, Aşkın Nur Yengi, Tuğba Özerk, Petek Dinçöz, Yıldız Tilbe gibi sanatçıların menajeri Haluk Şentürk'ün asistanı Murat İşcan, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. İşten ayrılan İşcan, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında cezaevine giren Reza Zarrab'la Şentürk'ün yakınlığının olduğunu ve şirketin her yerinde kameraların bulunduğunu söyledi. Zaman zaman şirkette böcek dinleme cihazı aradığını da belirten İşcan, Şentürk'ün menajerliğini yaptığı sanatçılar üzerinden vergi kaçırdığını iddia etti. Maliyeye başvurduğunu ve kanıtlarla tüm usulsüzlükleri anlattığını söyleyen İşcan, “Rıza Zarrab'la yakın ilişkileri var. Bar kapattırılıp, yapılan programların hesabı ortada bile yok. Tüm bu şarkıcılara açıktan para alıp veriyorlar. Devletten müthiş bir KDV ve stopaj kaçırıyorlar. Kestikleri makbuzların neredeyse iki katı para alınıyor. Ancak bu sanatçıların paraları paravan kişilerin üzerine yatırılıyor” dedi.

Kendisini bile şirkette şoför kadrosunda gösteren bir çalışma sisteminin olduğunu iddia eden İşcan, “Kapının önü kamera dolu. Akatlar'daki şirket, bir polis ya da maliye baskınında anında yok edilmesi gereken dosyalarla dolu. Bunların hepsini maliyeye verdim. Birçok anlaşma ve yazışmalar bende. Hepsini devlet görevlilerine teslim ettim” şeklinde konuştu.

”˜Ersoy'un fotoğraflarını saklıyor'

Özellikle yurtdışı ve Kıbrıs'ta yapılan konserlerin tam bir vergi kaçırma operasyonu olduğunu anlatan Şentürk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Birçok konserde alınan paraların bir kuruşu bile beyan edilmiyor. Sahte imzalar, sahte belgeler, vizeler ve daha neler neler. Hele Bülent Ersoy... Onu hep açıktan çalıştırıyor. Bir yandan da ona ait özel bir takım fotoğraflarını saklıyor, gün gelir lazım olur diye... Şirket hep vaad ve hayallerle aylarca oyalayıp bitirdiği şarkıcılarla dolu.”

Haluk Şentürk ise iddiaları basın açıklamasıyla yalanladı.