Ünlü seri Hızlı ve Öfkeli'nin 8. filmi geliyor! Setten ilk kare paylaşıldı! Hızlı ve Öfkeli'nin 'Dominic'i Vin Diesel 8. filmin setinden ilk fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü serinin sekizinci filminin New York'ta geçen yeni macerasında, eski ekip üyeleri Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson,Jason Statham gibi oyuncuların arasına, Charlize Theron'da katıldı.



Türkiye'den geniş bir hayran kitlesine sahip olan filmde 'Dominic Toretto' karakterine hayat veren Vin Diesel, 14 Nisan 2017 tarihinde gösterime girecek sekizinci filmden ilk fotoğrafı İnstagram'da yayınladı. Ekip üyelerinden Charlize Theron ve Michelle Rodriguez'in arasında poz veren 48 yaşındaki oyuncu, paylaşımında 'F8' etiketini kullandı. 

Serinin başrol oyuncularından Paul Walker, 7. filmin çekimleri sırasında, 30 Kasım 2013 tarihinde Kaliforniya'da arkadaşının kullandığı aracın aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybedip bir ağaca çarpması sonucunda arkadaşıyla beraber hayatını kaybetmişti
40 yaşında hayatını  kaybeden Paul sevenlerini hüzne boğdu. Hızlı ve Öfkeli filmiyle müthiş bir çıkış yakalayan Walker, seride polis memuru Brian O’Conner rolündeydi.