Fatih Terim'in torunu kız mı erkek mi belli oldu! Kızı Buse Terim yazdığı blogda bir kız çocuğu beklediklerinin müjdesini verdi.
Buse Terim bebeğinin cinsiyetini açıkladıTürkiye A Milli Takım Futbol Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim, bebeğinin cinsiyetini açıkladı.Buse Terim bebeğinin cinsiyetini açıkladı

Blog'unda "Bir kızımız olacak" başlık bir yazı yazan Buse Terim,Mutluluğum ve sürprizim yazıda kalmasın beni görün de istedim. O yüzden bu haberi sizlere duyururken eşlik etsin diye bu fotoğrafları çektik diyerek bir de fotograf paylaştı.

Haberi aldığından beri pembe rengin kendisine daha bir güzel görüdüğünü söyleyen Terim, "Ne hissettiğimizi merak ettiğinizi duyar gibiyim. Önceliğimiz tabii ki sağlıklı ve sıhhatli olması. Bir çocuğun sağlığından daha önemli hiçbir şey yok bu hayatta. Bunu 26’ncı haftada doğan yeğenim Yaman'da da birebir yaşadım ve gördüm. Çocuk sahibi olma hayali çok güzel bir duygu. Bir o kadar da endişe verici. İçinizde bir canlıyı büyütüyor olmak çok ama çok mucizevi. İsteyen herkesin bu duyguyu hissetmesini dilerim." cümlelerini paylaştı.

Buse Terim, heyecanını ve mutluluğunu paylaşan herkese teşekkür ederken, yazıyı okuyan takipçilerinden dua ve güzel enerjiler istedi.

Teri yazısına şu cümlelerle devam etti:

"Hayatımın en farklı günlerini, aylarını yaşıyorum. Her gün değişik duygularla uyanıyorum. Kızımızın içinde olduğu hayaller kuruyorum. Rüyalara dalıyorum. Hayal dünyama ortak olan sizlere çok teşekkür ederim."

İsmi ne olacak?

Sanırım kız çocuğuna isim bulmak erkek çocuğuna kıyasla daha zor diyen Buse Terim, Takipçilerinden isim önerileri istedi.