Vatanım Sensin son bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin 5 Ocak Perşembe fragmanı bomba gibi bir bölümle Kanal D ekranlarında olacak. Vatanım Sensin 11. bölüm fragmanında neler yaşanacak? Vatanım Sensin 11. bölüm fragmanıyla büyük bir sürpriz yapan Selma Ergeç, Türk edebiyatının önemli kalemlerinden yazar ve siyasetçi Halide Edib Adıvar rolüyle Vatanım Sensin yeni fragmanında! 

Vatanım Sensin dün ekrana gelen 10. bölümüyle yine hafızalara kazınmayı başardı. Kanal D'nin perşembe akşamları rekor kıran dizisi Vatanım Sensin 11. yeni son bölüm fragmanıyla da bir önceki bölümü aratmayacağının sinyalini verdi. Güzel oyuncu Selma Ergeç ile hayat bulacak olan Halide Edip Adıvar karakteri ile ilgili ilk bilgiler verildi. Vatanım Sensin 11. bölümünde Cevdet ve Azize'nin yine zorlu durumlar içerisinde kaldığı günlerde halk için yeni bir umut doğacak. "Halide Onbaşı" ünvanı verilecek olan Halide Edip Adıvar bağımsızlık için çalışmaya devam edecek.Bir süre önce diziye dahil olacağı açıklanan Selma Ergeç'in Halide Edip Adıvar'ı canlandrdığı bölüm gelecek hafta ekranlarda olacak. Halkın arasına karışarak konuşmalar yapacak olan Adıvar, milleti örgütlemek ve direnişe geçirmek adına etkili hikayeler anlatacak.

Vatanım Sensin 5 Ocak Perşembe 11. bölüm fragmanı izle

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vatanım Sensin dün akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle takip edilen dizisi Vatanım Sensin'in son bölümünde nefes kesen dakikalar yaşandı. Son bölümde Yunan askerleri tarafından yakalanan Hilal, hücreye atıldı. Hilal kendisi için verilecek kararı çaresizce beklerken Cevdet'ten inanılmaz bir çıkış geldi ve kızını her şeyi göze alarak kurtardı.