Son Dönemin yıldız oyuncularından Yağmur Tanrısevsin, Twitter üzerinden avukatı Tümay Özokur'dan ayrıldığını açıklarken, avukatı da bu açıklama üzerine şok eden sözler sarfetti. Hizmet alamadığını açıklayan Tanrısevsin'in bu iddialarına yanıt veren Özokur, verdiği hizmetin arkasında durduğunu ifade etti.

Bugün'e açıklamalarda bulunan avukat Tümay Özokur, Yağmur ile tanıştıklarında kendisinin oyuncu bile olmadığını ve çalışma arkadaşlarından biriyle ajansa yemeğe geldiğini ifade etti.

‘Güzel kızsın gel seni oyuncu yapayım’ diye başlayan bir süreçten geçti. Sıfır kilometreyken alıp fiziğinden sosyal statüsüne kadar her şeyiyle ilgilendim. Daha nasıl bir yatırım yapayım. Evde mi hizmet bekliyor? Yemeğini yapmak, uyutmak gibi şansım yok" ifadelerini kullanan Özokur, "Ben kimsenin asistanı değilim.”bu söylemine, onlarca kişiye şöhretin kapısını aralayan Özokur içerlediğini belirtip, ilk kez konuştu.Tanrısevsin’in ihtar çekerek ajanstan ayrılamayacağını belirten Özokur, “3 yıllık anlaşmamız var. Hukuki süreci başlattım. Tazminat davası açıyorum. Karı-koca bile boşandım demekle boşanamıyor” diye konuştu.