Kanal 7'nin reyting rekorları kıran Hint Dizisi Yalancı Bahar 147. bölüm fragmanı yayınlandı. Yalancı Bahar 10 Kasım Perşembe fragmanı Raju'nun Madhubala'yı tehdidine sahne olacak. Yalancı Bahar yeni son bölümde şok üstüne şok yaşanacak. Yalancı Bahar haberimizde.

Yalancı Bahar 147. Bölüm Fragmanı 10 Kasım Perşembe

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yalancı Bahar'ın 10 Kasım Perşembe günü yayınlanacak olan 147. bölümünde neler yaşanacak?

Yalancı Bahar 147. Bölüm Özeti

RAJU MADHUBALA’YI TEHDİT EDİYOR

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Yalancı Bahar’da bu akşam, Baiji’yi son anda hastaneye yetiştimeyi başaran Dauji’nin önünde büyük bir sorun vardır. Bhanu, Madhubala’nın yanına giderek Baiji’ye yardımcı olmasını ister. Ancak olaylar istendiği gibi gelişmeyince Raju ve Madhubala bir kez daha karşı karşıya gelir. 

YALANCI BAHAR KARAKTERLERİ FOTO GALERİ

YALANCI BAHAR 147. BÖLÜM FRAGMANI İZLE


YALANCI BAHAR KARAKTERLERİ FOTO GALERİ
Yaralanan karısını büyük bir telaşla hastaneye getiren Dauji, onu hemen iyileştirmeleri için doktorları tehdit eder. Ancak hastanenin elinde Baiji’ye uygun kan bulunmadığı için doktorlar ameliyata başlayamaz. Dauji, Raju’nun kan grubunun karısına uyduğunu öğrenince onu nezarethaneden çıkarmaları için polislere yalvarır. Polisler ise bunu ancak Madhubala’nın izni olursa yapabileceklerini söylerler. Radha’nın yanına giden Bhanu, Madhubala’yı ikna edebilecek mi? Raju hangi konuda Madhubala’yı tehdit edecek? Baiji hayatta kalmayı başarabilecek mi?

Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar her gün saat 21.10’da Kanal 7’de.