Kanal 7'de her gece yayınlanan Hint dizisi Yalancı Bahar 15 Kasım Salı fragmanı yayınlandı mı? Yalancı Bahar 152. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı. Yalancı Bahar yeni bölüm fragmanları 13 Kasım Pazar gününden bu yana yayınlanmıyor. Kanal 7 yayın akışı izle.

Yalancı Bahar 152. Bölüm Fragmanı 15 Kasım Salı

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yalancı Bahar'ın 12 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak olan 149. bölümünde neler olacak?

Yalancı Bahar 149. Bölüm Özeti

BİTTOO HASTANEYE KALDIRILIYOR


Ekranların ilgiyle izlenen Hint dizisi Yalancı Bahar’da bu akşam, Madhubala, köşeye sıkıştırdığı Raju’ya boşanma evraklarını imzalattırmak ister. Bittoo’dan gelen kötü haber tüm ailenin moralini bozar. Lilivati ve Madhubala arasında yeni bir gerilim başlar.



149. Bölüm

Madhubala, Raju’dan boşanma evraklarını imzalamasını ister ancak beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Bhanu ise Dauji’yi Raju’ya karşı kışkırtmak için elinden geleni yapar. Bittoo’nun hapishande fenalaşarak yoğun bakıma kaldırıldığını öğrenen Radha ve Lilivati çok endişelinir. Doktorun Bittoo hakkında yapacağı açıklama onları çok korkutur. Lilivati kocasının başına gelenlerden Madubala’yı sorumlu tutmaktadır. Raju ve Madhubala boşanabilecek mi? Dauji’nin yeni planı ne?