Yalancı Bahar 7 Kasım Pazartesi fragmanı yayınlandı. Kanal7'nin her gün ilgiyle izlenen dizisi Yalancı Bahar 144. Bölüm fragmanı talihsizliklere sahne olacak. Hint Dizisi Yalancı Baharda Raju başlarına gelen talihsiz bir olaydan sonra Bombay’a dönmeye karar verir. Onu tek varisi olarak gören Dauji ise tüm gücüyle ikilinin gidişine engel olmaya çalışacaktır.

DAUJİ, RAJU’YU GİTMEKTEN VAZGEÇİRMEYE ÇALIŞIYOR 

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Yalancı Bahar’da bu akşam, Madhubala’yı kalmaya ikna edemeyeceğini anlayan Raju başlarına gelen talihsiz bir olaydan sonra Bombay’a dönmeye karar verir. Onu tek varisi olarak gören Dauji ise tüm gücüyle ikilinin gidişine engel olmaya çalışacaktır.

143. Bölüm
 Raju, Madhubala için çok özel bir hediye alarak onu köyünde kalmaya ikna etmeye çalışır. Madhubala tüm ısrarlara rağmen Bombay’a geri dönme fikrinden vazgeçmez. Kimliği belirsiz biri tarafından vurulan Madhubala hastaneye kaldırılır.

YALANCI BAHAR KONUSU OYUNCULARI KARAKTERLERİ TIKLA

YALANCI BAHAR 144. BÖLÜM FRAGMANI İZLE


YALANCI BAHAR KONUSU OYUNCULARI KARAKTERLERİ TIKLA
Köyde can güvenliklerinin olmadığını düşünen Raju, Madhubala ile birlikte hareket etmeye karar verir. Yıllar sonra bulduğu yeğenini yeniden kaybetmekten çok korkan Dauji ise ikilinin gidişine engel olmak için zor bir şart ileri sürer. Madhubala ve Raju, Bombay’a geri dönecek mi? Bhanu ve Ashok ne için Dauji’ye engel olmaya çalışacak?