Kanal 7'nin sevilen dizisi Yalancı Bahar 146. bölüm fragmanı bomba gibi geliyor. Yalancı Bahar 9 Kasım Çarşamba fragmanında Raju'nun tutuklanması şok etkisi yaratacak. Lilivati ve Radha arasında yaşananlar, Bittoo’yu deliye döndürecek. Yalancı Bahar yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yalancı Bahar 9 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak olan 146. bölümünde neler olacak?

Yalancı Bahar 146. Bölüm Özeti

RAJU TUTUKLANIYOR

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Yalancı Bahar’da bu akşam, Raju’nun beklenmeyen saldırısı karşısında polise başvurur. Dauji ise yeğenini teslim etmek istemez. Lilivati ve Radha arasında yaşananlar, Bittoo’yu öfkelendirecektir. 

Raju, Madhubala’yı kendisini eskisi gibi sevmemekle suçlar. Madhubala ise ona karşı hissettiği tek duygunun nefret olduğunu söyler. Bunun üzerine öfkelenen Raju, Bhanu’nun da etkisiyle Madhubala’ya saldırır. Bu beklenmedik olay karşısında kalbi kırılan Madhubala hakkını aramak için polise gider. Dauji eve gelen polislere Raju’yu teslim etmemek için dirense de başarılı olamaz. Diğer yandan Lilivati de Radha’ya Raju’nun göründüğü gibi biri olmadığını anlatmakla meşguldür. Karısının konuşmalarına kulak misafiri olan Bittoo her şeyin sorumlusunun kendisi olduğunu söyler. 

YALANCI BAHAR 9 KASIM ÇARŞAMBA FRAGMANI İZLE



YALANCI BAHAR OYUNCULARI KARAKTERLERİ TIKLA

Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar her gün saat 21.10’da Kanal 7’de.

Künye
Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi
Oyuncular: Gunjan Utreja, Drashti Dhami, Vivian Dsena, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee, 
Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 - 9 Ağustos 2014
Senaryo: Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon