Yalnız Kurt dizisinde Esra Türkmen isimli karaktere hayat verecek olan Damla Colbay isimli oyuncu izleyenlerin dikkatini çekiyor. Yapımın seyircileri güzel oyunculara dair detayları merak ediyor. Bu noktada ise "Yalnız Kurt'un Esra Türkmen'i Damla Colbay kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde oynadı?" soruları yanıt aramaya başladı. İşte Yalnız Kurt'un Esra Türkmen'i Damla Colbay hakkında merak edilenler ve detaylar…

DAMLA COLBAY KİMDİR?

14 Ocak 1993 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Damla Colbay, üniversite stajı için geldiği İstanbul'da oyunculuğa başlamıştır. Sonrasında Kara Para Aşk dizisinde oynadığı "Demet" karakteriyle tanınmıştır. 2015-2016 yılları arasında yayımlanan Hayat Mucizelere Gebe isimli dizinin kadrosuna başrol olarak dahil olmuştur ve "İnci" karakterini oynamıştır. Ardından 2016-2017 yılları arasında İçerde dizisinde "Eylem" karakterini canlandırmıştır.

damla colbay yalnız kurt

2019 senesinde Zengin ve Yoksul dizisinde kısa bir süre oynadıktan sonra aynı senenin Aralık ayında başlayan Hekimoğlu dizisinde Zeynep Can karakterini canlandırmıştır. İçerde dizisi ve bu dizideki rolü ile birlikte popülerliği daha da artmıştır.

Damla colbay yalnız kurt

Sailor Moon çizgi romanı ve yönetmen Pedro Almodóvar hayranı olan 1.73 boyundaki Damla Colbay, Dokuz Eylül Üniversitesi'nde oyunculuk öğrenimine devam etmektedir.

DAMLA COLBAY'IN SEVGİLİSİ KİM?

Son olarak 'Hekimoğlu' dizisinden ayrılmış olan Damla Colbay, daha önce birlikte olduğu Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, Dr. Ali Osman Çiçek'le ilk fotoğrafını paylaşmıştı.