Kanal D ekranlarında yayınlanan ve oldukça sevilen Yaz'ın Öyküsü dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Beğeni toplayan oyuncu kadrosu ve ilginç senaryosu ile hızlı bir giriş yapan Yaz'ın Öyküsü 2. bölüm fragmanı haberimizde izlenebilir. İşte Yaz'ın Öyküsü 2. bölüm fragmanı ve yaşanan bomba gibi gelişmeler bu habermizde...

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu İlker Arslan ve Cem Görgeç ’in kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Vildan Atasever, Tansel Öngel, Ece Çeşmioğlu, Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin yer aldığı, yeni dizisi “Yaz’ın Öyküsü” nün bu Pazar yayınlanacak bölümünde Tansel Öngel kendi sesinden Barış Manço’nun sevilen şarkısı “Gibi Gibi” yi seslendirdi.
 
En başından beri ailesini ısrarla reddeden Yaz’ın duyguları, Mert’in Caner’in yardımına koşmasından sonra bir nebze de olsa değişir. Bunu fırsat bilen Mert, kızı Yaz ve arkadaşlarını sahne aldığı bara davet eder. 
 
Yaz , her ne kadar babasını kabul etmese de , onu sahnede görmekten büyük bir keyif alır. Ancak, Tunç’un kardeşi Ege’nin de aynı mekan da olması ortalığı fena karıştırır.
 
Deneyimli isimlerle genç yetenekleri kadrosunda bir araya getiren “Yaz’ın Öyküsü” Pazar günü saat 20.00’da Kanal D’de .


YAZ'IN ÖYKÜSÜ İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu İlker Arslan, Cem Görgeç, Cenk Boğatur, Gamze Arslan’ın kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Vildan Atasever, Tansel Öngel, Ece Çeşmioğlu, Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin yer alıyor.
 
Yetiştirme yurdunda büyüyen ve tek hayali özgürlüğüne kavuşmak olan Yaz’ın hikayesinin konu alındığı dizinin ilk bölüm konusu şöyle;
 
Ünlü televizyon yüzü Umut Erpek’ in kendi programı olan “Umudunu Kaybetme” ye canlı yayın sırasında gelen sürpriz telefon bir anda herkesin hayatına bomba gibi düşer. Programa bağlanan bir hemşire, Umut’a 18 yıl önce ölü doğduğu kızının aslında hayatta olduğunu ve çocuk esirgemeye verildiğini söyler. Büyük bir şok yaşayan Umut, vakit kaybetmeden doğum sırasında kaybettiği kızının peşine düşer.