Sevgilisi Ozan Çolakoğlu ile apar topar evlenerek tüm hayranlarını şaşırtan Gülşen akıllarda hamile mi sorusunu bırakmıştı. İddialar doğru çıktı. 12 gün önce evlenen Gülşen'in 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.

10 Haziran'da evlenmeleri beklenen çift nikah günlerini bir ay erkene alarak Barcelona'da sürpriz bir şekilde dünya evine girmişti. Henüz on iki gündür evlilik hayatı olan popçu Gülşen'in 3 aylık hamile olduğu gündemde bomba etkisi yarattı. Evlilik tariin erkene almaları hamile iddialarını güçlendirmişti.

Tahminlere göre Gülşen'in albüm hazırlıkları da bir süre ertelenecek. Gülşen'in hamilelik sürecinin nasıl geçeceği herkes tarafından merakla beklenirken, çiftten bebekleri ile ilgili bir açıklama gelmedi.Gülşen'in single çalışmaları da bir hayli beğeni topladığından, belki de hamileliğinin en rahat dönemlerinde bir single çalışması yapması muhtemel. Bildiğimiz üzere, besteci 44 yaşındaki Ozan Çolakoğlu'nun ilk evliliğinden dünyaya gelen Kaan adında bir oğlu var ve onun Gülşen ile diyalogları da oldukça iyi. Gülşen'in kilo alamama problemine karşılık hamileliğinde kaç kilo alacağı, nasıl besleneceği, hamilelik dönemi, doğumu ve sonrası şimdiden takipçilerini, hayranlarını heyecanlandırıyor.