Hızlı bir kilo verme süreci yaşayan ve deneyimlerini sosyal medya üzerinden paylaşan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, kendisi gibi kilo ile başı dertte olan hayranlarını motive de ediyor.

ŞİKAYETLER ÜZERİNE AÇIKLAMA YAPTI

Sosyal medya hesabından kilo verme süreciyle ilgili notları paylaşan ve takipçilerinin yaptığı paylaşımları da kendi takipçilerine ulaştıran Yeşim Ceren Bozoğlu kendisine gelen şikayetler hakkında açıklamalarda bulundu. 'Sağlıklı Yaşam' motivasyonunun araya giren küçük disiplinsizliklerle düşmesi üzerine uzun bir yazı kaleme alan Bozoğlu şunları söyledi:
 
 
VÜCUDUNUZUN EN İYİ HALİNİ..."

"İşe yarayan iki önerim var size: Birincisi kendi fotoğraflarınızdan oluşturacağınız öncesi/sonrası kolajı. Bu kolajın çıktısını alıp ister başucunuza, ister buzdolabının üstüne, isterseniz de telefon ekranınıza yerleştirin... Kendi vücudunuzun en iyi halini sürekli görmek bilinçaltınıza doğru seçimler yapmak için doğru mesajları verecek. Ben başlangıç halim ve ulaşmak istediğim halimi birleştirdim, fotoğraf yanıltmasın, şimdi aralarda bir yerdeyim." 
 
EĞER SAĞLIKLI KİLODA BİR FOTOĞRAFINIZ YOKSA…

"Eğer şimdiye dek sizin için sağlıklı olan kiloda hiç fotoğrafınız yoksa, o zaman kendinizi "sağlıklı" ve makul bir görünüşle çizmenizi öneriyor uzmanlar. Aynı şekilde bu kodlama da bilinçaltınızı sağlıklı seçimler yapmaya yöneltiyormuş."
 
Ayrıldığı 'O Hayat Benim' dizisindeki Nuran karakteri için 30 kilo alan Yeşim Ceren Bozoğlu, kaldığı zayıflama merkezinde 21 günde 7 kilo verdi.

Kaynak: Star.com.tr