Yeter 17 Kasım Perşembe fragmanında dehşete düşüren sahneler yer alıyor. ATV'nin heyecan dolu dizisi Yeter 34. Bölüm şok edecek. Yeter son bölümde Aylin'in ölümüyle yıkılan Yekta intikam yemin ediyor. Yeter dizisi yeni bölümle ilgili tüm gelişmeler haberimizde.

Yeter dizisinin 35. bölümünde Yekta oğluna kendilerine kötü günleri yaşatanlardan intikam alacağının sözünü veriyor. Yekta'nın yanında olduğunu söyleyen Miray arasında Yeter'in yeni bölümünde neler olacak? Yekta planlarını başarıyla gerçekleştirebilecek mi? Yeter Perşembe akşamları ATV'de...

Yapımcılığını Koliba Film’in yaptığı dizinin senaryosunu Vilmar Özçınar ve Nalan Savaş yazdığı Yeter dizisi 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Perşembe akşamlarına ismini yazdıran Yeter 34. bölüm detayları sizlerle.

Başrollerini Pelin Karahan, Yurdaer Okur, Ekin Türkmen ve Hazım Körmükçü'nün paylaştığı Yeter dizisi 35. yeni bölümü ile 17 Kasım Perşembe saat 20:00'da ATV'de.

YETER 35. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



Ailenin etrafında kara bulutlar dolaşıyor! Harmanlı ailesinin evinde yine kara bulutlar dolaşmaktadır. O gece evde yaşanan gizemli olayın ardından gelen bir haber ile Yekta ve diğerleri daha bu şoku atlatamadan, Zafer’in sokak ortasında kalbinden vurulduğu haberiyle dehşete düşerler.

Olaylarla ilgili bütün deliller, şüpheleri Atlas ve oğlu Tayfun’un üzerinde yoğunlaştırır. Atlas gözaltına alınır. Tayfun kayıptır ve Yekta’nın hayatı tehlikededir. Kalbi durduğunda gördüğü rüyanın anlamını çözen Yekta’yı asıl dehşete düşüren ise; Atlas’ın kaybettiği küçük oğluna karşılık Kaan’a zarar verme ihtimalidir.

PELİN KARAHAN YETER DİZİSİNDEN NEDEN AYRILDI?

Pelin Karahan, “Yeter” dizisinin yeni bölümü yayınlandığı sırada Instagram hesabından bir açıklama yaparak diziden ayrıldığını açıkladı.

2 yıl önce Bedri Güntay ile evlenen Pelin Karahan oğlu Ali Demir’i dünyaya getirdikten sonra setlere ara vermişti. Oğlu biraz büyüdükten sonra “Yeter” dizisiyle ekrana dönen güzel oyuncu, yeniden hamile kalınca diziden ayrılma kararı aldı. İkinci çocuğunu dünyaya getirmeye hazırlanan Karahan, Yeter dizisinin yeni bölümü ekranda devam ederken Instagram hesabından uzun bir veda mesajı yayımlayarak ayrılığı duyurdu.

İşte Pelin Karahan’ın o açıklaması;

“Bu hem bir veda hem teşekkür hem de güzel başlangıçların mesajı olsun. Veda ediyorum çünkü yeter dizisinde bugün son bölümümdü. Sağlam dostluklar edindiğim güzel anılar paylaştığım tüm oyuncu ve set ekibi arkadaşlarıma çok teşekkür ederim… her zaman bana destek oldunuz bana hep iyi baktını ve tabii beni hep destekleyen 10 yıldır beni işlerimde hep takip eden izleyicilerimiz iyiki varsınız. her zaman yazdıklarınız destekleriniz benimle merak etmeyin ve gelelim güzel başlangıçlara hayat her zaman sürprizlerle karşıma çıktı benim! Bu sefer de ailemizin ikinci misafiri ile karşıladı beni bu nedenle de oyuncu arkadaşlarımızın ekibimizin ve seyircilerimizin affına sığınarak bu zamanı artık karnımdaki miniği düşünerek kendime ayırmak istedim.bu zamana kadar elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ama yolun yarısında artık dinlenmem gerekti.iyikilerle dolu bu projeden yine “iyiki” dediğim bi sebeple ayrılıyorum yine projelerde görüşmek üzere”

Harmanlı ailesinin evinde yine kara bulutlar dolaşmaktadır. O gece evde yaşanan gizemli olayın ardından gelen bir haber ile Yekta ve diğerleri daha bu şoku atlatamadan, Zafer’in sokak ortasında kalbinden vurulduğu haberiyle dehşete düşerler. Olaylarla ilgili bütün deliller, şüpheleri Atlas ve oğlu Tayfun’un üzerinde yoğunlaştırır. Atlas gözaltına alınır. Tayfun kayıptır ve Yekta’nın hayatı tehlikededir. Kalbi durduğunda gördüğü rüyanın anlamını çözen Yekta’yı asıl dehşete düşüren ise; Atlas’ın kaybettiği küçük oğluna karşılık Kaan’a zarar verme ihtimalidir.
Pelin Karahan (Aylin), Yurdaer Okur (Yekta), Wilma Elles (İdil), Korel Cezayirli (Uras), Tolga Evren (Yılmaz), Selen Domaç (Filiz), Ayşin Yeşim Çapanoğlu (Handan), Fatih Koyunoğlu (Zafer), Tuğçe Kurşunoğlu (Ebru), Cansu Kurgun (Ada), Doğan Can Sarıkaya (Kaan), Eliz Neşe Çağın (Duru)