ATV'de heyecan dolu dizi Yeter 37. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeter 1 Aralık Pazartesi fragmanı yine izleyenleri şok edecek. Yurdaer Okur ile Ekin Türkmen'in başrollerini paylaştığı Yeter dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Yeter dizisi 37. bölümde Yekta'nın hapisten bir şekilde çıkması ve karısının katilinin peşine düşmesi sonucu bazı gelişmeler yaşanır. İşte Yeter dizisi 37. bölüm fragmanı ve detayları...

Yurdaer Okur ile Ekin Türkmen'in başrollerini paylaştığı Yeter dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Yeter 37. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeter dizisi 37. bölümde Yekta'nın hapisten bir şekilde çıkması ve karısının katilinin peşine düşmesi sonucu bazı gelişmeler yaşanır. İşte Yeter dizisi 37. bölüm fragmanı ve detayları...

Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği, senaryosunu Vilmer Özçınar ve Nalan Merter Savaş'ın kaleme aldığı Yeter dizisi 37. bölümü ile 1 Aralık Perşembe akşamı saat 20:00'da ATV'de.

YETER 37. BÖLÜM ÖZETİ

Yeter dizisi yeni bölümde karısının kim tarafından infaz edildiğini öğrenmeye çalışan Yekta, bu uğurda her yolun mübah olduğunu etrafındakilere de yansıtmıştır. Dolayısıyla onun için öncelik bu işi gerçekleştirilen kişinin yakalanmasıdır. Bu kişinin yakalandığına dair telefon alan Yekta, anında olay yerine gider. Bunun kim olduğunu sorduğunda ise en yakınındaki kişi olduğu cevabını alır. Darp edilen adamın yüzünü açtında ise gördükleri karşısında neye uğradığını şaşırır. Çünkü gördüğü bu yüz Yılmaz'a aittir. Yekta bu infazı yapanın Yılmaz olduğuna inanmaz ve bu iftirayı atan kişinin peşine düşer. Bunun sonucunda karşılaştığı kişi ise şaşırtıcıdır.

YETER  37. BÖLÜM FRAGMANI

YETER 36. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yeter son bölümde Yekta, yaşadıklarında payı olan herkesle tek tek ödeşmeye hazırdır. Atlas'ın zor durumda bıraktığı Yekta, çocuklarını koruyabilmek için cezaevine girmiştir. Yıllarca çalışarak inşa ettiği; ismi, mesleği, itibarı bir anda yerle bir olur. Kendini sıfır noktasında bulur. Ama o Yekta Harmanlı'dır. Bu dünyaya kaybetmek için değil; kazanmak için gelmiştir. Şartları kendi lehine çevirmek için doğru zamanı beklerken; geçmişindeki tek pürüzü temizlemek için ilk taşı yerinden oynatır. Dışarda ise, Yekta'nın müebbet hapis yatacağını sanan herkes kendine bir düzen tutturmuştur. Yekta'nın dönüşüyle hayatları alt üst olur. Yekta, yaşadıklarında payı olan herkesle tek tek ödeşmeye hazırdır. Planlarını cezaevinde yapmıştır ve daha ilk günden hayata geçirmeye başlar.