'Delikanlım' şarkısı ile programına başlayan Yıldız Tilbe,  “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Hazır olun bu gece hepimiz ‘Yıldız’ gibi parlayacağız” sözleriyle, İzmirKültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nu dolduran müzikseverleri selamladı.

Konserinin ilk bölümünde söylediği slow parçalarla İzmir’de romantik rüzgarlar estiren şarkıcı, hemen her şarkıda kendisine eşlik eden yaklaşık üç bin kişilik koroya, "Bütün şarkılarımda bana eşlik ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben zaten bütün şarkılarımı sizler için söylüyorum, güzel İzmir iyi ki varsınız" dedi.

İlk yarım saatin ardından repertuvarındaki hareketli şarkılara geçiş yaparak seyircileri ayağa kaldıran Yıldız Tilbe, performansı sırasında sergilediği kendisiyle özdeşleşen sıra dışı dans figürleriyle de yüzleri güldürmeyi başardı.

Konserinin sonralarına doğru sevenlerine seslenen ünlü şarkıcı, "Bu gece İzmir’de olmaktan çok mutlu oldum. İzmir’deki sahnelerim benim için hep çok özel geçiyor. Hoşçakalın en yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle" ifadelerini kullandı.
Yıldız Tilbe, konser finalini ‘Aşk Laftan Anlamaz ki' şarkısıyla yaptı.