Survivor 2016 çok yakında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. O Ses Türkiye'nin sona ermesinin ardından TV8'de şimdi de Survivor 2016 heyecanı başlayacak. 

 Survivor 2016 Ünlüler lkadrosunda açıklanan listenin tartışmasız en çok dikkat çeken ismi Yılmaz Morgül oldu. Tıpkı geçtiğimiz yarışmalarda yer alan Nihat Doğan, Mustafa Topaloğlu gibi Survivor'da eğlenceli dakikalar geçirilmesini sağlayan isimler gibi o da yarışmaya Acun'un "özel torpilli" kategorisinden katılıyor.

Survivor 2016'nın 14 Ocak 1964 doğumlu yarışmacısı Yılmaz Morgül, değişken ruh halleriyle dikkat çekiyor. Çabuk ağlayan, çabuk sinirlenen ve çabuk neşelenen Morgül bakalım "takım" çalışmasına uygun bir kişilik sergileyecek mi çok merak ediliyor.

Yılmaz Morgül'ün Artıları: Survivor 2016 Ünlüler yarışmacısı Yılmaz Morgül görülenin aksine gayet sporcu bir kişiliğe sahip. Dolayısıyla Yılmaz Morgül'ün Survivor'da bir kondisyon sıkıntısı çekmeyeceği tahmin ediliyor. Ayrıca yokluğa da varlığa da alışkın olması Ada şartlarına gayet güzel uyum sağlayacağının ipuçlarını taşıyor. Morgül'ün bulduğu her fırsatta Türk Sanat Musikisi icra edecek olması ihtimali ise izleyici için avantaj olacaktır.

SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER KADROSU TAM LİSTE

Survivor 2016 Yılmaz Morgül

Yılmaz Morgül'ün Eksileri: Geçmiş yıllarda bir cilt hastalığı geçien Yılmaz Morgül'ün bu durumu dezavantaj olarak görülüyor. Tuzlu su ve güneş ile arasına mesafe koyma gereksinimi de şartları zorlayacak gibi görünüyor.