Merakla beklenen Yüksek Sosyete 26. yeni bölüm fragmanı Star Tv'de yayınlandı. Zengin kız ile fakir oğlanın aşkına sahne olan Yüksek Sosyete 24 Aralık Cumartesi fragmanı şok görüntülere sahne olacak. Başrollerini yakışıklı oyuncu Engin Öztürk ile güzel yıldız  Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı gençlik dizisi Yüksek Sosyete son bölüm fragmanında neler yaşanacak? Ayrıntılar haberimizde.

Star TV’nin sevilen dizisi Yüksek Sosyete 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yüksek Sosyete isimli dizide neler yaşanıyor? Yüksek Sosyete 26. yeni bölüm fragmanı bize gelecek hafta yaşanacaklara dair ipuçları verecek. Yüksek Sosyete son bölüm birçok sırrın açığa çıkmasına yol açtı. Son bölümde, Cansu ve Kerem ailelerini karşılarına alarak aşklarının peşinden gitmeye karar verdiler. Yüksek Sosyete yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izlenebilecek.

YÜKSEK SOSYETE 26. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE STAR TV

Cansu ve Kerem, ailelerini karşılarına alıp aşklarının peşinden gitmeye karar verirler. Koran Ailesi onları ayırmak için planlar yaparken, Özkan Ailesi tamamen sırtını dönmüştür. Artık bu savaşta yalnızca ikisi vardır. Öte yandan Ece ve Mert arasındaki bütün sırlar ortaya çıkar. Ece, Bedia Hanım'la yüzleşmeye gider. Metin'in hamlesiyle ölümle burun buruna gelen Levent ve Süreyya içinse artık her şey çok daha nettir. Süreyya sonunda kalbinin sesini dinler.

YÜKSEK SOSYETE FİNAL Mİ YAPACAK?

Başrollerini yakışıklı oyuncu Engin Öztürk ile güzel yıldız  Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı gençlik dizisi reytinglerde istenen başarıyı yakalamayınca final kararı aldı.

Kadrosunda usta oyuncular Zuhal Olcay, Hakkı Erkök, Taner Barlas ve Aliye Uzunatağan'ın da olduğu Yüksek Sosyete dizisi  yayın gününün cumartesiye alınması sonrası da beklenen etkiyi yapmadı.

Dizi, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerini oynadığı Cesur ve Güzel'in perşembe akşamı yayınlanmasıyla cumartesiye kaydırılmıştı.

Sosyal medyada yer alan bilgilere göre Yüksek Sosyete aralık ayı sonunda final yapacak.