Star TV'de zengin kız fakir oğlan aşkının anlatıldığı Yüksek Sosyete 23. yeni son bölüm fragmanı yayınlandı. Yüksek Sosyete 3 Aralık Cumartesi fragmanı şok edecek gelişmelerle ekrana geliyor. Yüksek Sosyete 23. bölüm fragmanında Cansu ve Kerem aşkını yeniden zor günler bekliyor. Kerem'in para avcısı olduğunu düşünen Süreyya ve Begüm ne yapacak? Yüksek Sosyete son bölüm ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Yüksek Sosyete 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay, Zuhal Olcay, Hakkı Ergök, Aliye Uzunatağan, Taner Barlas gibi güçlü isimlerin yer aldığı Yüksek Sosyete 23. yeni bölüm fragmnaı ile 3 Aralık Cumartesi saat 20:00'da ekrana geliyor. 

YÜKSEK SOSYETE 23. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cansu bütün olanlara rağmen aşkını seçse de Kerem büyük bir yol ayrımındadır. Tam bu sırada Koran Ailesi'nden gelen acımasız hamle onu daha büyük bir çıkmaza sokar. Şimdi Kerem; her şeyi geride bırakıp aşkın peşinden mi, yoksa ona yapılanları ödetmek için davasının peşinden mi gidecek? Bedia'nın kötüye giden sağlık durumu ise Mert'i ikilemde bırakır. Olanlardan habersiz Ece ise Mert'i mutlu etmek için dörtlümüzü bir araya getirecek bir aile sofrası hazırlar. Öte yandan Levent ile ilişkisinin daha büyük felaketlere yol açacağını düşünen Süreyya, oldukça zor bir karar alır.