Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yüksek Sosyete yaptığı transferle çok konuşulmaya başlandı. Genç ve yakışıklı yıldız Seren Deniz Yalçın 14. bölümden itibaren Yüksek Sosyete'de rol alacak. Yüksek Sosyete 14. yeni son bölüm fragmanı

Yüksek Sosyete 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları star Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi Yüksek Sosyete'de bu hafta Kerem Cansu'dan ayrılma kararı alacak. Star TV’nin yaz sezonunda başlayan ve ilgiyle takip edilen dizisi Yüksek Sosyete’nin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Ekranların yeni dizisi Yüksek Sosyete'nin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yüksek Sosyete 14. bölüm fragmanında Kerem ve Cansu ayrılıyor. Nefes kesen Yüksek Sosyete 14. yeni bölümüyle Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay, Zuhal Olcay, Nihat Altınkaya, Hakkı Ergök ve Aliye Uzunatağan’ın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan’ın oturduğu Bi Yapım imzalı dizinin kadrosuna, son olarak ‘Tatlı İntikam’ dizisinde Ceyda karakterini canlandıran Seren Deniz Yalçın dahil oldu. Senaryosunu Yazı Odası’nın kaleme aldığı dizide Seren Deniz Yalçın, önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 14.bölümden itibaren kadroda olacak.

YÜKSEK SOSYETE 14. BÖLÜM FRAGMANI

Yüksek Sosyete, yeni bölümleriyle Perşembe 20.00’da Star TV’de!