Zuhal Olcay kimdir? Antalya Film Festivali'nde aşka gelen Mazlum Çimen  Zuhal Olcay aşkı nereye gidiyor? Otelde romantik dakikalar geçiren aşıklar şok etti. Mazlum Çimen kimdir? Mazlum Çimen'in sevgilisi Zuhal Olcay kaç yaşında? Zuhal Olcay instagram fotoğrafları haberimizde.

Yaklaşık 6 ay önce ilişkileri başlayan 59 yaşındaki Zuhal Olcay ile 58 yaşındaki Mazlum Çimen aşk iddialarını ısrarla reddetse de kısa süre içinde samimi halleriyle objektiflere takılmış ve aşk iddialarının gerçek olduğu ortaya çıkmıştı. Hatta Çimen sevgilisi Olcay'a ilişkilerinin 4.ayında evlilik teklifi etmişti. Zuhal Olcay ise; 'Büyük konuşmayı sevmem ama evliliği düşünmüyorum. Belli bir yaştan sonra gerek yok. 3 kez evlendim. Bir daha evlilik düşünmüyorum' demişti.

Aşklarını artık gizlemeyen ikili önceki gün de 53. Uluslararası Antalya Film Festivali'ne birlikte katıldı. Birlikte çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaşan Olcay ve Çimen'in romantizm dolu anları da Yeni Birlik gazetesi tarafından görüntülendi.

KANEPEDE ROMANTİZM

İki sanatçı, festival için geldikleri Antalya'da konakladıkları otelin lobisinde görüntülendi.

Zuhal Olcay Mazlum Çimen

Lobideki kanepeye yan yana uzanıp dakikalarca sohbet eden sevgililerin birbirine sarılıp öpüştüğü anlar, objektife böyle yansıdı.