Zuhal Topal kimdir? Tepki çeken evlilik programının sunucusu Zuhal Topal damat adayı Deniz'i stüdyodan kovdu Frikikleri ve dekolteleriyle adından sıkça söz ettiren Zuhal Topal'ın bu davranışı stüdyodakileri ve ekran başındaki milyonları şok etti. Zuhal Topal'ın Deniz'i kendisi hakkında ortaya attığı iddialar yüzünden kovduğu ifade edildi.

Zuhal Topal locada ki damat adaylarından Deniz'i stüdyodan kovdu. Söze başlarken biz burada programda aile gibi olmaya çalışıyoruz. Locadaki arkadaşlardan bazıları da geçen seneden beri bizime ancak aralarından bazılarının arkamızdan konuştuğu ve programımızı karaladığı hakkında duyumlar aldık dedi.

ZUHAL TOPAL DAMAT ADAYINA KAPIYI GÖSTERDİ 19 OCAK2017

Daha sonra locadaki adaylarından Deniz'e dönen Zuhal Topal evet Deniz biz senin için ekip olarak çok şey yaptık mankenlik ajansları ile görütük hatta yurtdışı görüşmeleri yapmanı bile sağladık ancak senin bizim ve programımız hakkında diğer kanallarla birlik olarak arkamızdan konuştuğun bilgisine ulaştık. Bu konu ile ilgili ekip şefime de söz verecem dedi. Programın ekip şefi evet ilk önce duyunca inanamadık ancak araştırdığımız zaman gerçekleri öğrendik Deniz bizim hakkımızda aslı olmayan iftiralarda bulunmuş dedi.

ZUHAL TOPAL DENİZ'İ STÜDYODAN KOVALADI 19 OCAK 2017

Zuhal Topal Deniz'e bir karar aldıklarını ve artık ekibimiz ve Kendisinin programda olmasını istemediklerini söyleyerek Deniz'e kapıyı gösterdi. Konuşmak isteyen Deniz'e 19 Ocak Zuhal Topal'in programda Deniz e izin vermedi ve artık bizimle değilsin diyerek stüdyodan kovaladı. Deniz hiçbirşey diyemeden programdan ayrılarak stüdyodan dışarı çıktı.

Kaynak: http://www.yerelhaber.tv/ozel-haber/zuhal-topal-sok-etti-denizi-studyodan-kovdu-19-ocak-2017-izle-h4161.html#ixzz4WEkwLMgj