Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la izdivaç programı şimdide kapalı bir gelin adayının kanal çalışanlarından birinden hamile kaldığı iddiasıyla çalkalanıyor. Sosyal medyada hızla yayılan iddiada sözü edilen kapalı gelin adayı kim? Hangi gelin adayı hamile kaldı ve çocuk aldırdı? Çocuğun babası kim? Detaylar haberimizde.

Zuhal Topal'la ilgili iddiaların sonu gelmiyor. Esra Erol'un yerini aldıktan sonra sürekli saldırı altında olan ve skandal üstüne skandala imza atan Zuhal Topal hakkında bomba bir iddia daha ortaya atıldı. İddiaya göre Zuhal Topal'da kendisine eş arayan türbanlı bir gelin adayı kanal çalışanlarından birinden hamile kaldı. Hamileliğin belli olmasından sonra çocuğu aldıran gelin adayının yanında daha önce talip olduğu bir damat adayı vardı.

Fox TV çalışanlarının birinden hamile kalan ve Zuhak Topal'da eş aramaya devam eden gelin adayının kim olduğu ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. En güçlü iddia ise Ayşe isimli gelin adayı. Zira iddiayı ortaya atan damat adaylarından Ahmet "bana talip olan kapalı gelin adayı hamile kaldı" ifadesini kullanmıştı.

Ahmet'e talip olan türbanlı gelin adayı ise Ayşe'ydi ve bu yüzden herkes ona yüklendi.

ZUHAL TOPAL KİMDİR?

Zuhal Topal Gelin Adayı Ayşe çocuk mu aldırdı

İddiayı ortaya atan Ahmet " "Bana talip olan ve bana aşık olduğuna inandığım kapalı bayan orada çalışanlardan biriyle olmuş ve çocuk aldırmış. Kimden diye sordum söylemedi, o gece yanında oldum. Hastanede yalnız bırakmadım. Çocukla benim alakam yok." ifadelerini kullanmıştı.

Tüm gözlerin üzerine çevrildiği Ayşe ise bu iddianın deli saçması olduğunu söyledi ve tepkisini "Hamile kalmışım benim haberim yok, saçma" sözleriyle gösterdi.