Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta, küme düşmeme mücadelesi veren 44 Malatyaspor deplasmandan eli boş döndü. Elazığ Yolspor ile karşılaşan sarı kırmızılılar uzun süre golsüz eşitlikle geçilen maçta rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı.
80. dakikada Harun Aytemir’in penaltı golüyle 1 - 0 öne geçen 44 Malatyaspor, birbiri ardına gelen gollere engel olamadı. Deniz Gücü, Muhammet Yılmaz ve Okan Demir’in golleriyle bir anda 3 - 1 öne geçen ev sahibi uzatma dakikalarında kalesinde golü görünce karşılaşma 3 - 2 tamamlandı.
Son hafta Malatya’da Elbistan Belediyespor’u ağırlayacak sarı kırmızılıların rakipleri ile arasındaki puan farkı 1’e düştü. 44 Malatyaspor’a ligde kalmak için önümüzdeki hafta beraberlik dahi yetecek. Sarı kırmızılı takımın teknik patronu Muharrem Zeyno Elazığ Yol karşısında mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyleyerek, “Aslında avantajlı bir duruma geldik maçın son bölümlerinde ancak basit goller yedik ve mağlup olduk. Şimdi tek düşüncemiz Elbistan maçı.” Şeklinde konuştu.