AK Parti Genel Başkan yardımcısı Erol Kaya ve Öznur Çalık, Darende ilçesini ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın da katıldığı ziyarette Genel Başkan Yardımcıları Çalık ve Kaya ilçenin tarihi ve turistlik yerlerini gezdi. Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser’den çalışmalar hakkında bilgiler alan AK Parti teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, “Darende’nin güzelliklerini yakından görme imkanı bulduk. Darende cennet vatanımızın cennet köşelerinden bir yer. Çalışkan İnsanları ile ülkemizin her köşesinde başarılı iş hayatları ile kendilerini kabul ettirmiş ve o bölgede örnek çalışmalar yapmışlardır Darendeliler. Darendeli demek güzellik demektir” diye konuştu.
Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ise AK Parti Genel Başkan Yardımcıları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ilçede ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek “Darende’mizin daha güzel olması ve turizmde daha ileri noktalara taşınması adına her türlü çalışmalar yapılıyor” ifadelerine yer verdi.
Gezide, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ile parti yöneticileri ve belediye meclis üyeleri de misafirlere eşlik etti.