ANESİAD Yönetim Kurulu Genel Başkanı Ali Kılavuz ve yönetim kurulu üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret etti.
Çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla Malatya’ya gelen ANESİAD Yönetim Kurulu Genel Başkanı Ali Kılavuz beraberinde ANESİAD Malatya Şube Başkanı Resul Kocamaz ve Yönetim Kurulu üyeleriyle Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Polat, ANESİAD’ın ülke ekonomisine yön veren saygın kuruluşlar arasında yer aldığını ifade etti. Polat, “ANESİAD’ın sanayici, iş adamı ve esnafları aynı çatı altında birleştiriyor olması farklılık ve güzelliktir. ANESİAD bizim medeniyet ve geleneklerimizde ahilik kültürünü yayan, bu kültür çerçevesinde hizmetlerini ortaya koyan, çalışmalarını her zaman takip ettiğimiz önemli bir kuruluşumuzdur. Genel Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
“SANAYİ VE TARIM KENTİNE TÜM YATIRIMCILARIMIZI BEKLİYORUZ”
Malatya’nın iş dünyası üzerine düşüncelerini paylaşan Polat, tüm yatırımcıları Malatya’ya davet etti. Polat, “Malatya sanayi açısından çok sağlam temelli olan bir kenttir. İkinci organize sanayimizde yer kalmadı, üçüncü organize sanayi bölgesinin kamulaştırılmasıyla ilgili hükümetimiz çok ciddi destek veriyor. Özellikle iş adamlarımız ve sanayicilerimizin Malatya’ya gelip yatırım yapması bizim adımıza büyük önem taşımaktadır. Esnaf, iş adamı ve sanayicilerimize kapılarımız sonuna kadar açıktır, gelip gönül rahatlığıyla burada yatırım alanları oluşturabilirler. Malatya sanayi ve tarım kentidir, sosyal yaşantı açısından modern bir şehir hayatı mevcuttur. Bir yandan kendi iş alanlarını kurarken bir yandan da ülkemizin ekonomik istikrarına katkı sağlayacak ihracatları hayata geçiren iş adamlarımız ve sanayicilerimiz ülkemizin gizli kahramanlarıdır” diye konuştu.
Konuşmalardan sonra ANESİAD Yönetim Kurulu Genel Başkanı Ali Kılavuz, Polat’a teşekkür plaketi takdim etti.
Öte yandan Beddiüzzaman Cami Derneği Başkanı Fevzi Alaca ile Yönetim Kurulu üyeleri de Polat’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.