Kaymakamlık Toplantı Salonunda Kaymakam Selçuk Yosunkaya başkanlığında 7  Haziran'da yapılacak genel seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesi amacıyla toplantı düzenlendi.

Yosunkaya, burada yaptığı konuşmada, yaklaşan genel seçimler nedeniyle ilçedeki seçimlerin sağlıklı, huzur ve güven içerisinde, vatandaşların özgür iradesi ile oy verme işlemini gerçekleştirebilmeleri için toplantı yaptıklarını söyledi. 

Seçimlerin hoşgörü atmosferi ve birlik beraberlik içerisinde, centilmence gerçekleşmesi için ellerinden geleni yapacaklarını aktaran Yosunkaya, şöyle konuştu:

"Seçim sonuçlarının şimdiden ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İlçemizdeki siyasi parti temsilcilerinin tarafsız olarak özverili bir şekilde davranacağınıza inanıyorum. Gözlemlediğim kadarıyla ilçemizde son derece samimi, iyi niyetli, dostluk çerçevesinde yarışın sürdürüleceği görülmektedir. Her zaman birbirimizle irtibat kurarak sorunlarımızı arkadaşlık, komşuluk çerçevesinde konuşarak sevgi saygı ile çözmeliyiz. Bu yarışta ilçemiz halkı arasında oluşabilecek tatsız olaylara meydan vermeyelim."