Yosunkaya, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özcan Durmaz, Yazı İşleri Müdürü İzzet Güçlü, Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Sümeyye Yılmaz, Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Yay, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şengül Uşen ile birlikte Koçak, Kuyudere, İçmece, Karahöyük ve Dolaylı mahallelerini ziyaret etti.

Kaymakam Yosunkaya, Kuyudere Mahallesi'nde yanlız yaşayan 89 yaşındaki Hatun Çarpıcı'nın da evine ziyarette bulundu. Çarpıcı'ya sahip çıkacaklarını belirten Yosunkaya, "Kaymakamlık bünyesinde gereken maddi yardımları sağlayacağız. Evi de yenileneceğiz ve gerekirse prefabrik ev yapacağız.  Öncelikle bu mevsimde kendisiniN daha sağlıklı koşullarda yaşamasını sağlayacağız" dedi.

Eşini yıllar önce kaybettiğini belirten Çarpıcı, tek başına yaşadığı evinin yıkık ve oturulamaz halde olduğunu söyledi. 

Komşularının kendisine sahip çıktığını dile getiren Çarpıcı, bu yüzden de komşularından ayrılmak istemediğini ve kendilerini çok sevdiğini aktardı. 

Mahalle muhtarı Turan Yılmaz ise Kaymakam Yosunkaya'nın ilçelerinde göreve başladığı günden itibaren kendileriyle yakından ilgilendiğini ve muhtaç durumdaki vatandaşlara yardımcı olduğunu dile getirdi.