Arguvan Çok Programlı Lisesinin yemekhane salonundaki sergi, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla açıldı.

Burada konuşan Arguvan Kaymakamı Zafer Oktay, Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki kursların, gerek çeşitlilik bakımından, gerekse fayda bakımından büyük bir zenginliğe sahip olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Halk Eğitim Merkezimizin açtığı kurslar, kursiyerlerin günlük hayatın tekdüzeliğinden sıyrılarak, bilgi ve beceri kazanmalarını ve aynı zamanda sosyalleşmesini sağlamak açısından büyük bir önem taşımaktadır. İnşallah yakın zamanda kursiyerlerimize, kurslarımızda, İŞKUR İl Müdürlüğünce sağlanan ödenekler sayesinde günlük ücret ödeyeceğiz, 6 aylık kurslar şeklinde devam edeceğiz. Bu amaçla, bu kurslara devam eden kursiyerlerimize, usta öğreticilerimize, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Murat Akıncı ve Müdür Yardımcımıza, desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Konuşmanın ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.

Açılışa, Garnizon Komutanı Üsteğmen Özcan Durmaz, Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Emniyet Amiri Doğukan Özer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Memi, daire amirleri ve muhtarlar katıldı.