Anadolu Spor Gazetecileri Derneği(ASGD) Malatya Şubesi, spor camiasını iftar yemeğinde buluşturdu.
Derneğin kendi üyeleri ve spor taban birlikleri temsilcilerinin katıldığı yemeğe, TFF Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Yeni Malatyaspor Kulüp Müdürü Selçuk Günaydın, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Osman Nuri Karaağaç, Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal katıldı.
"BİRLİKTELİĞİMİZİ PEKİŞTİRİYORUZ"
İftar yemeğinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ASGD Malatya Şube Başkanı Akif Çelik, “Mübarek bir ayın içerisindeyiz. Ramazan ve iftar demek, bir olmaktır, paylaşmaktır. Biz de bugün spor camiamızın değerli büyükleri ve kendi üyelerimizle bir aradayız. 2 yıl içersinde oldukça önemli işler yaptık. Bazı organizasyonları geleneksel hale getirmiştik bundan böyle iftar yemeklerimizi de geleneksel hale getireceğiz. Malatya amatörüne, salon sporlarına, profesyonel futbola hizmet veren tüm kurumların temsilcileriyle bir araya gelip, hep bilgi alış verişinde bulunuyoruz hem de birlikteliğimizi pekiştiriyoruz. Katılım gerçekleştiren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
FINDIKLI: SPOR KURUMLARININ BİR ARADA OLMASI OLDUKÇA ÖNEMLİ
Spor Taban Birlikleri adına konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ise “ASGD’deki genç arkadaşların bu tür organizasyonları başarıyla yaptıklarını, bizi bir araya getirme konusunda güzel adımlar attıklarını hep ifade ediyorum. Bugün güzel bir iftar sofrasını bizimle paylaştılar, onlara tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Malatya’da spor kültürünün oluşması, sorunların istişareyle halledilmesi ve spor kurumlarının etkili iletişimi için bu tarz buluşmalar önem taşıyor. İnşallah bu birliktelikle her alanda daha güçlü bir spor camiasına sahip oluruz” diye konuştu.