Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Arif Tutal’ın oğlu Kahraman Tutal ile hayatlarını birleştiren Akçadağ Belediye Meclis Üyesi Demet Keleş’in nikah şahitliğini yaptı.
Düğün töreni Mevlid-i şerifle başladı. Mehter takımının gösterisi sunduğu düğünde, Kahraman Tutal ile Demet Keleş’in nikahını Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır kıydı. Çakır, çifte fincan takımı ve İslam ilmihali hediye etti. Tutak ve Keleş çiftinin nikah şahitliğini Bakan Tüfenkci, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ile Mustafa Şahin, Malatya İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı yaptı. Yeni evli çifte evlilik cüzdanını Milletvekili Öznur Çalık verdi.
Düğün merasimine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ile Mustafa Şahin, Malatya İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı’nın yanı sıra Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ile çok sayıda konuk katıldı.