Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Evren, 15 Temmuz darbe girişimi ve kalkışmaya karşı Gürkan’ın göstermiş olduğu duruş ve duyarlılıktan dolayı teşekkür belgesi verdi.
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Evren, “Başkanımızın Malatya’ya hizmetleri çoktur. Battalgazi’nin 300 bin nüfuslu bir yere gelmesinden dolayı kendisine şükranlarımı arz ediyorum. Her konudaki yaptığı icraatlar hakikaten önemli hizmetlerdir. Bundan sonrada yapacağına inanıyorum. Diyalogları çok güzel. Ben kendisine bundan sonraki görevlerinde de başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizim fikir anlamında yol haritamızın belirlenmesinde, yön pusulamızın oluşmasında, engin görüş ve tecrübelerine her zaman ihtiyaç duyduğumuz bir büyüğümüzdür. Özellikle Atatürk Kız Lisesi’nin Yeşil Kuşağa terk edilmesi noktasında belediyemiz ile ilgili ortaklaşa yapmış olduğu çalışmalar neticesinde, Atatürk Kız Lisesi’nin yerinin belediyemiz tarafından belirlenmiş olup, orayla ilgili ihale süreci başlatılmış, ihalesi yapılmış ve Atatürk Kız Lisesi şu anda yapım aşamasına başlanmış, aşağı yukarı üst basamağa çıkmak üzere. Bu süreç içerisinde başkanımızın bize destek verme noktasında, oranın maliyetinin büyük bir kısmına katkıda bulunma noktasında da gayret ve çabaları olmuştur. Malatya’ya yakışır, yaraşır güzel bir eğitim-öğretim yuvasına kavuşacağı gibi, aynı zamanda Malatya halkımızın hizmetine sunacağımız Yeşil Kuşak kapsamı içerisinde güzel bir alanın Malatya halkının hizmetine açılması konusunda çaba gösteriyorlar” diye konuştu.
Ziyarette son olarak Evren, 15 Temmuz darbe girişimi ve kalkışmaya karşı Başkan Gürkan’ın göstermiş olduğu duruş ve duyarlılıktan dolayı teşekkür belgesi verdi.