Özel Melid Park Hastanesi yönetimi Ramazan Bayramı dolayısıyla Huzurevi’ni ziyaret ederek, Huzurevi sakinlerine hediyeler götürdü.
Özel Melid Park Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve Hakla İlişkiler Müdürü Neslihan Aslan ve Hastane Müdürü Hasan Kıran, Ramazan Bayramı dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Huzurevi’ni ziyaret etti. Yaşlılarla tek tek ilgilenen hastane yöneticileri huzurevi sakinlerinin bayramını kutladı.
Kurumsal Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslan, “Büyüğe saygı gösterme, hizmet etme ve hürmet eskiden beri bizim kültürümüzden gelir. Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygı, gelecek kaygılarımızı azaltacak, hangi yaşta olursa olsun, tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin Ramazan Bayramını kutluyor, minnet ve şükran duygularımla, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı.
Huzurevi Müdürü Özge Tosyalı ise bu tür ziyaretlerin yaşlılar için çok önemli olduğunu belirterek “Bayramlaşma geleneğini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak görevi de bizlere düşmektedir. Unutmamalıyız ki, kendi varlığımız ve çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse, yaşlılarımız da bizim için o kadar önemlidir" dedi.