Battalgazi Belediyesi başkan yardımcıları, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) Başkanı Kemal Deniz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Kırçuval, Mustafa Sayın, Abdulvahap Şerefhanlı, Yaşar Karataş ve Nevzat Aslan MGTC Başkanı Kemal Deniz ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevlerinde başarı diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MGTC Başkanı Kemal Deniz, ziyaretten dolayı Başkan Yardımcılarına teşekkür etti. MGTC Başkanı Kemal Deniz ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Karataş ise, MGTC Başkanı Kemal Deniz ile birlikte uzun yıllar çalıştıklarını belirterek “Ben kendisinin bu görevi de layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Kemal Bey ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
Konuşmalarından ardından MGTC Başkanı Kemal Deniz, yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkan yardımcılarına bilgi verdi.