İnsan odaklı hizmetler üreten Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaş memnuniyetini ön planda tutarken, vatandaşlara hızlı ve kaliteli hizmetler sunmaya devam ediyor.
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Basın Yayın Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermekte olan Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER), vatandaşlar tarafından Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olarak Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezlerine yapılan başvurular, yasal süresi içerisinde cevaplandırılarak gereği yapılıyor.
Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre; Büyükşehir Belediyesi BİMER ve CİMER birimine, 1 Ocak - 24 Ekim 2016 tarihleri arasında toplam 2 bin 500 civarında başvuru yapıldı. Söz konusu başvuruların tamamı konularına göre ilgili birimlere yönlendirilerek, başvuru sonucunun tekrar bildirilmesi isteniyor. Başvurular ile ilgili olarak olumlu veya olumsuz tüm cevaplar ilgili birimlerden geldikten ve onaylandıktan sonra, hem vatandaşa hem de Başvurunun yönlendirilmiş olduğu Başbakanlık veya Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezlerine ulaştırılıyor.
1 Ocak 2016 tarihinden bugüne kadar Büyükşehir Belediyesine yönlendirilen 2 bin 500 dolayındaki başvurunun tamamına cevap verildiği bildirildi.