Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Halkımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek amacıyla araç filomuza 2 adet greyder, 10 kamyon ve 1 adet distribütör daha kazandırdık” dedi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelerde daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 2 adet greyder, 10 adet kamyon ve 1 adet sathi asfalt distribütörü, belediye önünde düzenlenen törenle araç filosuna katıldı. Düzenlenen tören sırasında bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ilçelerde ve kırsal mahallelerde alt yapı, üst yapı, yol ve asfalt çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi.
Büyükşehir Belediyesi olarak sahada çok büyük çalışmalar yürüttüklerini belirten Çakır, “Alt yapı çalışmalarımız devam ediyor, altyapısı tamamlanan noktalarda üst yapı ve yol çalışmalarımız da yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Hedefimiz 2018 yılına kadar bütün kırsal mahallerimizin yolunu bitirmektir” diye konuştu.
Geçen yıl bin 300 kilometrenin üzerinde asfalt çalışması yaptıklarını anımsatan Çakır, bu yıl da ekiplerin tempolu bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Çalışmaların araç filosu ile bağlantılı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Çakır bu nedenle araç filolarının güçlü olması gerektiğini dile getirdi. Görev süresi içerisinde halka daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek amacıyla araç filolarını güçlendirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Çakır, “2 adet greyder, 10 kamyon ve 1 adet sathi asfalt kaplamada kullanılacak distribütörü filomuza kazandırdık. Bunların Belediyemize maliyeti ise yaklaşık 5 milyon lira. Bu araç ve iş makinaları ile birlikte ekiplerimizin sahadaki iş üretimi kabiliyeti daha da yükselecek. Dolayısıyla bu araçlarımız ilçelerimize dağıtılacak. Önümüzdeki Eylül, Ekim hatta Kasım ayı dahil bizim en verimli çalıştığımız aylar. İnşallah bu araçlar ile birlikte sahadaki araç eksikliğimizi de gidermiş olacağız. Allah kaza bela vermesin. Çünkü yüzlerce iş makinamız sahada çalışıyor. Her gün 55-60 noktada çalışan ekiplerimiz var” şeklinde konuştu.
Sahada çalışan bütün ekipleri yürekten kutladığını ifade eden Çakır, “Çünkü onlar bizim aslında Belediyemizi temsil eden, her noktada Belediyemizin çalışmalarını başlatan arkadaşlarımız onların hepsine teşekkür ediyorum. Araçlarımız hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.