Kaymakam Türk, beraberinde İlçe Jandarma Komutan Üsteğmen Rauf Özgenç ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı İlçe Müdürü İbrahim Alaattin Ateş'le şehit Koçhan'ın Karabayır Mahallesi'nde yaşayan yakınlarını ziyaret ederek, şehit Koçhan'ın annesi Sultan Koçhan'la görüştü. 

Şehit annesi Koçhan'ın sorunlarını dinleyen Türk, devlet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirtti.

Koçhan'ı daha önceki ziyaretlerinde kendilerinden evlerinin çatısını onarılmasını istediğini aktaran Türk, "Geçtiğimiz Kurban Bayramı ziyaretimizde anne Koçhan, evlerinin çatısının kışı geçiremeyeceğini bildirmesi üzerine ekiplerimiz hemen çalışmaları başlatarak çatıyı onardı. Bugün aileyi ziyaret ederek tamamlanan çatıyı yerinde gördük. Bizler bu devletin ve ay yıldızlı bayrağın altında huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onlar bu topraklar için, bu vatan için en değerli varlıkları olan canlarını feda etmekten çekinmemiş ve bu ülke için şehit düşmüşlerdir. Şehitlerimiz bize halkımızın emaneti olduğu gibi, siz değerli aileleri de bizlere onlardan kalan en kıymetli emanetsiniz. Kaymakamlık olarak her zaman yanınızdayız" diye konuştu.

Sultan Koçhan’nın 10 yaşındaki lösemi hastası torunu Hasan Koçhan ile de yakından ilgilenen Türk, Hasan Koçhan'ın tedavi süreci hakkında ailesinden bilgiler aldı.