Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen şenliğe, Darende Belediye Başkan Yardımcısı Tacettin Ateş, Hakim Abdulhalil Kasım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, okul Müdürleri, daire amirleri ve veliler katıldı.

Etkinlikte konuşan Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, şenliğin bu yıl ilkinin gerçekleştirildiğini belirterek, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, derslerinin yanında eğlenmeyi de hak ediyor. Geleneksel hale getirmek istediğimiz etkinliğimizi ailelerin de yoğun isteği üzerine bundan sonra her yıl gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Şenlikte Yavuz Sultan Selim Anaokulu’nda eğitim gören 4-5 yaş gruplarında bulunan öğrencilerin müzik eşliğinde yaptıkları gösteri büyük beğeni topladı. İlçede bulunan çeşitli ilköğretim okullarından katılan öğrenciler, renkli kıyafetleriyle piste çıkarak hazırladıkları oyunları sergiledi.

Yöresel oyunlardan halat çekme ve mendil kapmaca yarışmalarının gerçekleştirildiği şehlikte, çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Şenlik sonunda programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere İnce ve Darendespor Kulüp Başkanı Fatih Kumtepe tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.