Geçtiğimiz aylarda faaliyete giren Doğa Cadde Alışveriş Merkezi yaptığı etkinlik ve çalışmalarla Malatya’ya farklı bir zenginlik kazandıracağının sinyallerini vermeye başladı. Pazar günü Doğa Cadde Alışveriş Merkezi’ne giden bayanlar beklenmeyen bir sürprizle karşılaştı. Alışveriş Merkezi girişinde güllerle karşılanan anneler bu anlamlı günü unutmayan Doğa Cadde Alışveriş Merkezi yetkilerine teşekkür ettiler.
Günün önemine yönelik bir açıklama yapan Doğa Cadde Genel Müdüresi Cemile Gezer, “Hiçbir karşılık beklemeden sevgi, şefkat ve merhametle bizi adeta kuşatan annelerimizin, hayatımızda ne denli önemli olduklarının her daim farkında olmamız gerekmektedir. Cennetin ayaklarının altında olduğuna inandığımız annelerimizi, hayatımızın sadece bir günü değil, her günü hatırlamak, yad etmek en doğru davranış olacaktır. Annelerimiz, bizler için dünyanın en kıymetli varlıklarıdır. Her şeyin en güzeline layık olan annelerimize vereceğimiz belki de en büyük hediye, ona sevgiyle sarılmak, onun hayır duasını ve gönlünü alarak ellerini öpmektir.” diye konuştu.
Etkinliklerin sürekli olarak devam edeceğini ifade eden Gezer, “Anneler Günü nedeniyle tüm annelerimizin ve özellikle devletimizin bölünmez bütünlüğü için mücadele verirken, mertebelerin en yükseği olan Şahadet mertebesine ulaşan kahramanlarımızın annelerinin de ellerinden saygı ve sevgi ile öpüyor, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyoruz” ifadelerini kullandı.