Tüm ülkede olduğu gibi Malatya’nın Doğanşehir İlçesinde de demokrasi nöbeti aralıksız devam ediyor. Doğanşehir Kaymakamlığı da milli irade nöbetinde bulunan halka aşure ikram etti.
Demokrasi nöbetinde duran Doğanşehirlilere Kaymakamlık tarafından aşure ikramı yapıldı. Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük 15 Temmuz’dan bu yana meydanları boş bırakmayan Doğanşehirlilere teşekkür ederken Malatya Cem vakfı Şube Başkanı Eşref Doğan ise Hacı Bektaşi velinin sözlerini hatırlatarak, “Bir olalım diri olalım, iri olalım, diri olalım” dedi. Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan ise katılanlara teşekkür ederek, “Meydanlarda hep aynı kalabalık ve aynı heyecanda yer alıyoruz. Burada huzurunuzda emeği geçen Doğanşehir Belediyesine ilçe gençlik ve spor müdürlüğüne ilçe öğretmen evine teşekkür ederim” diye konuştu.
Doğanşehir’de düzenlenen Demokrasi şölenine, Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan, Garnizon Komutanı Özkan Güneş, Belediye Başkanı Vahap Küçük, Cem Vakfı Şubesi Başkanı Eşref Doğan, Kale İlçe Belediye Başkanı Cemal Akdemir, AK Parti İlçe başkanı Murat Kavuncuoğlu, Doğanşehir CHP ilçe başkanı Kenan Erdem, Doğanşehir deki STK’lar, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.