İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 2016-2017 Akademik Yılı dolayısıyla düzenlediği “Tanışma Toplantısı” ile öğrencileri ve yöneticileri bir araya getirdi.
Eczacılık Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Adli Tıp Kurumu Başkanı Prof. Dr. Osman Celbiş, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Çiğremiş, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selami Çağatay Önal, akademik, idari personel ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda konuşan Kızılay, 14 yıllık bir geçmişe sahip olan eczacılık fakültesinin başarılı çalışmalar yaptığını ancak bunun yeterli olmadığını belirterek, önümüzdeki süreçte daha çok çalışarak fakültenin başarı seviyesini yukarılara taşımak zorunda olduklarını ifade etti. 2016-2017 akademik yılının huzurlu ve başarılı geçmesi temennisinde bulunan Kızılay, eczacılık mesleğinin önemine vurgu yaparak, hem sahada hem de bilimsel arenada faaliyet gösterilen bu mesleğe sahip olabilmek için öğrencilerin çok çalışmaları gerektiğini söyledi.
Fakülte Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Çiğremiş ise yaptığı konuşmada, öğrenciler ile iletişim kanallarının her zaman açık, kolay ve doğrudan ulaşılabilir olması amacıyla tanışma toplantısı düzenlediklerini belirterek, öğrencilerin fakülte yöneticileri, akademik ve idari personelle bir araya gelmelerini sağladıklarını ifade etti.
Yapılan konuşmalardan sonra pasta ve çay ikramının yapıldığı alana geçen Kızılay, öğrencilerle sohbet etti.